REPROPLAST Cedník, struhadlo na noky a halušky + 2x stěrka ø 27 cm, plast
Vyrobeno z kvalitního plastu. Slouží k výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek. Zpracované těsto protlačujeme přiloženou kuchyňskou stěrkou přes síto do...
Vyrobeno z kvalitního plastu. Slouží k výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek. Zpracované těsto protlačujeme přiloženou kuchyňskou stěrkou přes síto do...
Parametry produktu
Materiál
plastová
Parametry produktu
Materiál
plastová
Popis produktu
Vyrobeno z kvalitního plastu. Slouží k výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek. Zpracované těsto protlačujeme přiloženou kuchyňskou stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky.
Bramborové halušky Ingredience:1kg syrových brambor, 60dkg hrubé mouky, 1 kávová lžička soli, 35dkg slaniny nebo bůčku, 50dkg kysaného nebo čerstvého hlávkového zelí Postup:Na velmi jemném struhadle (rozvitý kvítek) nastrouháme syrové brambory, osolíme, přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vzniklé těsto protlačujeme pomocí přiložené kuchyňské stěrky přes haluškové síto do vroucí osolené vody. Vaříme 8 10–minut. Uvařené halušky scedíme, prolijeme vlažnou vodou a vmícháme povařené kysané zelí. Vše promícháme a zalijeme vyškvařenou nadrobno nakrájenou slaninou nebo tučnějším bůčkem (můžeme použít i škvarky). Dle chuti dosolíme a opepříme.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.